OM KATTOGHUND.NO

Velkommen til kattoghund.no. Vi er lidenskapelig opptatt av våre små venners ve og vel. Flere av oss har katt eller hund selv og vet ikke hva godt vi kan gjøre for dem.

I vår jakt på gode produkter til katter og hunder, har vi hatt både gode og dårlige opplevelser, og bestemte oss derfor for å lage et nettsted hvor vi kjøper inn og tester alle produktene selv, for å sikre at de er av høy kvalitet og oppfyller de forventningene man har til produktene.

For å sikre lavest mulig pris kutter vi mellomleddet og sender varene direkte fra leverandør til deg. Dette kan medføre noe lengre leveringstid, og derfor spanderer vi frakten. På denne måten kan vi holde prisene nede, samtidig som du beholder alle norske garantier og reklamasjonsrett. 

Du kan derfor være sikker på at alle våre produkter har vært testet av to-beinte og på fir-beinte for å sikre kvalitet. Skulle produktene allikevel ikke leve opp til dine eller din fir-beinte venns forventninger, så ordner vi selvsagt opp i dette. I tillegg er vi også veldig opptatt av å få innspill og forslag til produkter vi bør teste og eventuelt gjøre tilgjengelig for dere, så ta gjerne kontakt med oss!

Vi holder for øvrig til i Bergen, men leverer til hele landet.

Med vennlig hilsen alle oss i kattoghund.no

@Jesperpus på Instagram

Instagram has returned invalid data.

Møt våre testdyr

Våre testdyr har lang og god erfaring med å teste diverse produkter

Bella
7 år

Trixi
Ukjent alder

Bobby
9 år

Missy
ca 5 år

Rikke
8 år

Bella
ca 5 år